Savo-Karjala

Tervetuloa Savo-Karjalan piirin sivuille!

Tietoa ja uutisia Vapepa-toiminnasta sekä tapahtumien tiedot löydät osoitteesta https://vapepa.fi ja sivuilla olevasta tapahtumakalenterista.

Vapepan vapaaehtoisten ekstranettiin pääset kirjautumaan osoitteessa https://extranet.vapepa.fi omilla OHTO-tunnuksillasi, kun sinut on liitetty johonkin hälytysryhmään.

OHTO-hälytysjärjestelmään pääset kirjautumaan osoitteessa https://ohto.vapepa.fi. Kun rekisteröidyt järjestelmään, muistathan olla yhteydessä ryhmäsi ylläpitäjään, jotta sinut liitetään ryhmän jäseneksi.

OHTO-hälytysjärjestelmän tietosuojaselosteeseen pääset tästä

Savo-Karjalan HÄTI-tietokannan tietosuojaselosteeseen pääset tästäSavo-Karjalan piirin alue muodostuu Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnista sekä Heinäveden kunnasta. Näiltä sivuilta saat tietoa ajankohtaisista asioista, kuten tapahtumista ja koulutuksista.

Pohjois-Karjalan maakuntatoimikunnan sivut
Pohjois-Savon maakuntatoimikunnan sivut

 
Paikallistoimikuntien järjestämät yleisökurssit julkaistaan Vapepan tapahtumakalenterissa sivustolla vapepa.fi.

 

VAPEPAN OHJEET JA MATERIAALI

Vapaaehtoisten matkalaskut

25.5.2018 alkaen vapaaehtoisten matka- ja kulukorvauslaskut tehdään sähköisesti M2 Blue-ohjelmalla, jonne pääset klikkaamalla tästä.

Ohjeet laskun tekemiseen löydät klikkaamalla tästä. Liitä skannatut kuitit laskun liitteeksi ja lähetä lopuksi ("lähetä hyväksyttäväksi") laskusi järjestelmässä valmiuspäällikölle tarkastettavaksi.

Vapaaehtoisen matkakorvaus on 0,22 euroa / km. Viranomaisen antamasta hälytystehtävästä maksettava korvaus on verohallinnon antaman ohjeen mukainen.

OHTO -hälytysjärjestelmä
OHTO on sekä Vapepan että SPR:n hälytysjärjestelmä, jolla valmiuspäivystäjä hälyttää  tarvittavat vapaaehtoiset hälytystehtävälle. Hälytys tulee järjestelmään kirjautuneelle vapaaehtoiselle tekstiviestinä ja hälytykseen vastataan tekstiviestillä annettuja ohjeita noudattaen.

Kaikki hälytystehtävät raportoidaan ja hälytetään OHTO-järjestelmällä 1.1.2018 alkaen.

Materiaalia Ohton käyttöönottoon löydät klikkaamalla tästä.
Lisätietoa Ohtosta löydät klikkaamalla tästä.
 

Lomakkeet ja aineistot
Vapepan johtosäännön löydät klikkaamalla tästä
Vapepan lomakkeistot löytyvät klikkaamalla tästä 
Vapepan viestintämateriaalia löydät klikkaamalla tästä

Galleria

Julkaise syötteitä